Voor verenigingen

Verenigingen

Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie moet je heel wat administratie bijhouden. En je hebt veel plannen en projecten die je wilt realiseren, maar dat kost ook veel tijd.

Vrijwilligers doen hun best maar het wordt steeds moeilijker om mensen te vinden die dat allemaal willen en kunnen doen. Wij kunnen veel van het werk uit handen nemen. De vrijwilligers zullen heel betrokken blijven bij jouw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie maar het wordt allemaal net wat aangenamer. Want helpdesk neemt de niet aangename klussen van je over. En dat allemaal tegen eerlijke tarieven.

Wij automatiseren een groot deel van de administratie en maken dat op maat zoals jullie het hebben willen. Dan hebben jullie altijd overzicht want alle gegevens die wij voor jullie bijhouden en bewaren, zijn van jullie.

Eenvoudig

één product
5,00 per maand incl. BTW

Uitgebreid

drie producten
7,50 per maand incl. BTW

Compleet

zeven producten
10,00 per maand incl. BTW

Betaal je voor een heel jaar vooruit, 10% korting.