Over ons

Frank Arets

Ik ben Frank Arets, 52 jaar en getrouwd.  Wij hebben een zoon en wonen in Sittard-Geleen. Een geboren en getogen Limburger en een verenigingsman in hart en nieren.

Ik heb ruim 25 jaar gewerkt met administratieve processen en sinds 2019 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik weet wat het betekent om administraties bij te houden. Ik weet hoe vervelend het is als je thuis komt na een dag hard werken, om dan ‘s avonds nog de administratie bij te werken. Niet iedereen vindt dat leuk. Marion en ik vinden administraties, regelgeving en processen wel leuk en wij helpen je er graag bij.

Marion Scheijen

Ik ben Marion Scheijen en woon samen met mijn partner in Neer. Ik heb ruime ervaring in administratieve, ondersteunende en secretariële opdrachten, waarvan de laatste twintig jaar in een gemeentelijke omgeving.

Met mijn hands-on mentaliteit ga ik doelgericht en praktisch te werk. Ik ben een echte doener. Maar wel eentje die creatief is en graag meedenkt over oplossingen. Ik hecht veel waarde aan een open en directe communicatie met stakeholders en treed graag op als relatiebeheerder en oplosser van administratieve onduidelijkheden. Kijk verder bij mijn specialiteiten.

Kijk op mijn website www.procesbureauscheijen.nl voor meer informatie.

Scroll naar top